Online boekhouding: een en al gemak voor uw onderneming.

Boekhouding gaat bij de meeste ondernemingen inmiddels digitaal. Zowel eenmanszaken als MKB-ondernemingen en multinationals kiezen voor online boekhouden. De verwerking is sneller en daarmee goedkoper. Koppelingen met uw voorraadbeheer en overige administratie zorgen daarbij voor nog meer efficiency.

Wat past het best bij uw onderneming?

Welke wijze van boekhouden het best past bij uw onderneming, bespreken we graag met u. Op het gebied van uw administratie zijn er binnen ons accountantskantoor enkele verschillende opties:

Meer ruimte voor advies door online boekhouding

Online boekhouding is zowel voor uw onderneming als onze accountants efficiënter dan de traditionele papieren boekhouding. Hierdoor is er meer tijd om u te adviseren op ondernemersvlak.

Online boekhoudprogramma’s

Als ondernemer heeft u de keuze uit vele online boekhoudprogramma’s. De keuze is lastig te maken, voor u lijken ze vaak inwisselbaar. Daarom adviseren wij u graag op basis van eisen voor uw onderneming, rekening houdend met toekomstplannen. Ons kantoor werkt met software van:

Neem contact op om de mogelijkheden van de online boekhoudprogramma’s te bespreken.

Altijd en overal boekhouden met apps

Nog efficiënter boekhouden doet u met een boekhoud-app. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie, mits u verbinding heeft met internet. Snel een bonnetje of factuur scannen en inboeken, of controleren welke facturen nog openstaan, u hoeft er niet voor op kantoor te zijn. Voor veel online boekhoudprogramma’s is een app beschikbaar.

Minder papierwerk, beter inzicht

Met online boekhouden bespaart u papierwerk, heeft u meer overzicht en creëert u beter inzicht in uw financiële situatie. Heeft u vragen of wilt u weten hoe u echt optimaal profiteert van de voordelen van online boekhouden, bel ons of maak een afspraak.

Afspraak maken