Grip op uw financiële administratie met internetboekhouden

Bij traditionele boekhoudpakketten zit u vast aan jaarlijks terugkerende licentiekosten. Bovendien kost het regelmatig installeren van nieuwe versies en het dagelijks maken van back-ups veel tijd. Dat kan sneller, veiliger en comfortabeler met een online boekhoudpakket. Wij werken onder andere met de online boekhoudsoftware van Reeleezee, Twinfield en Yuki, waar wij u alles over kunnen vertellen.

Boekhouden anno nu

Voor internetboekhouden hoeft u zelf geen boekhoudpakket meer aan te schaffen. U sluit simpelweg een abonnement af met een vaste prijs per maand. Hiermee kunt u altijd uw financiële administratie inzien of bijwerken, overal waar u internetverbinding heeft. Dit gebeurt altijd over een beveiligde verbinding. Back-ups worden extern gemaakt, waardoor uw administratie niet beschadigt of zoekraakt.

Optimale communicatie met ons kantoor

Voor uw contact met ons kantoor heeft internetboekhouden nog meer voordelen. Zo verloopt de communicatie sneller en efficiënter. En als u wilt kunnen we op afstand ‘realtime’ met u meekijken en direct correcties doorvoeren. Uw financiële administratie is dus altijd kloppend en actueel. Dat geldt overigens ook voor de software van het boekhoudpakket, want updates zijn bij het abonnement inbegrepen.

Ruimte voor groei

Met internetboekhouden is het bijhouden van uw financiële administratie efficiënter en betaalbaarder. Hierdoor is er meer tijd en budget om te groeien. Daar ondersteunen wij u graag bij, waarbij we de cijfers omzetten in praktische informatie. Benieuwd naar onze expertise en werkwijze? Maak kennis met de persoonlijke benadering van VANTHUL Accountants & Management Adviseurs.

Kennismaken