Scanboekhouden: dé manier om uw documenten en data in te voeren.

Het correct invoeren en verwerken van data en documenten is noodzakelijk voor iedere boekhouding. Het is meestal ook een arbeidsintensieve klus. U bespaart kosten wanneer u dit werk voor een belangrijk deel van ons overneemt. Met scanboekhouden is dit snel en eenvoudig mogelijk. Met een speciale app zelfs op iedere locatie waar u internet heeft.

U scant, wij verwerken

Het principe van scanboekhouden is heel simpel. U scant zelf al uw facturen in en levert die scans vervolgens digitaal bij ons aan. Wij verwerken de scans in uw administratie. Daarnaast exporteert u periodiek uw bankgegevens (mutaties) vanuit telebankieren. Ook die lezen we automatisch in. Voor u is het niet veel extra werk, voor ons betekent het dat we uw boekhouding sneller en efficiënter kunnen verwerken. Daarmee bespaart u met gemak honderden euro’s.

Scannen met een app: u vergeet niets meer

Voor vrijwel alle online boekhoudprogramma’s is er inmiddels een app. Hiermee scant en verwerkt u bonnetjes en facturen direct. U heeft alleen toegang tot internet nodig. Wij adviseren u graag over programma’s als Reeleezee, Yuki en Twinfield, alle ook toegankelijk via een app. Zo regelt u uw administratie snel en eenvoudig via uw mobiele telefoon of tablet.

Weten wat we nog meer voor u kunnen doen?

Scanboekhouden maakt online boekhouden nog efficiënter. Ook op andere vlakken helpen we uw onderneming graag vooruit. Van administratie tot fiscale en juridische vraagstukken. Weten wat u dit oplevert? Maak kennis met de persoonlijke benadering van Van ’t Hul Accountants & Management Adviseurs.

Kennismaken