Bespaar door automatiseren of outsourcen van uw backoffice

Voor grote ondernemingen kan het interessant zijn om de backoffice te automatiseren en te outsourcen. Niet tijdelijk, maar permanent. Wij nemen dan administratieve processen van u over en verbeteren deze. U bespaart hiermee op fte’s doordat er minder bezetting nodig is voor bijvoorbeeld salarisadministratie.

Specifieke kennis permanent beschikbaar

Wanneer wij deze taken overnemen, profiteert u van de hoge kwaliteit en continuïteit die onze gespecialiseerde medewerkers u bieden. Zij beschikken over veel specifieke kennis, die dan voor u ook permanent inzetbaar is. Personeelsverloop betekent nu een risico op kennisverlies. Door taken met bijvoorbeeld specifieke fiscale kennis uit te besteden, is dat risico uitgesloten. De benodigde kennis is tenslotte altijd aanwezig op ons accountantskantoor.

Grotendeels automatiseren

Outsourcen van administratieve taken betekent overigens niet alle fte’s 1-op-1 overdragen. We kijken juist naar hoe automatisering kan besparen op uren. Dat komt bovenop de besparing op alle personele kosten, waarop wij een efficiencyslag maken voor u. Ook wanneer u uw backoffice niet aan ons uitbesteedt, ondersteunen we u graag bij het automatiseringsproces.

Wat bespaart u hiermee?

De efficiencyslag van een externe backoffice en besparing door automatisering, levert u een interessante besparing op. Laat het ons een keer vrijblijvend voorrekenen, dat kost u niets. Maak nu een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Weten wat we nog meer voor u kunnen doen?

Het outsourcen van uw backoffice is maar één van de professionele services waarmee we uw onderneming kunnen ontlasten. Ook op andere terreinen denken we graag met u mee. Ontdek wat we nog meer voor u kunnen betekenen en maak kennis met de persoonlijke benadering van Van ’t Hul Accountants & Management Adviseurs.

Kennismaken