Waarom we doen wat we doen

Onze Missie en Visie

Missie
Onze missie is om het leven van mensen ten goede te veranderen. We doen dit door onze medewerkers en onze klanten te helpen hun kansen en mogelijkheden volledig te benutten.

Visie
De persoonlijke identiteit van een ondernemer en zijn of haar gezin is verweven met de onderneming. Dus als we ondernemers helpen om een goed bedrijf op te bouwen, dan verbeteren we de kwaliteit van hun leven en dat van hun gezinnen. Een leven met meer vrijheid, meer winst en een goede balans tussen zakelijk en privé, in tijd en in geld. Door het opbouwen van een goed bedrijf stellen we onze klanten in staat een belangrijke bijdrage te leveren aan een sterke (lokale) economie. Door een sterke economie verbeteren we de levens van talloze mensen.

Compact en slagvaardig team

Van ’t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants heeft specialisten op alle deelgebieden. Ons kantoor bestaat uit een team van jonge ambitieuze medewerkers en ervaren krachten die u samen gefundeerd advies geven. Dit doen we vanuit onze kantoren midden in het groene hart van Nederland – in Wilnis en Woerden. Relaties in de Randstad kunnen op afspraak terecht op ons kantoor in Amsterdam.

Denken vanuit het MKB

We hebben veel ervaring met opdrachtgevers in het MKB. Ook grotere ondernemingen die internationaal opereren mogen we tot onze klantenkring rekenen. Hierdoor zijn we van alle markten thuis en kunnen we u gericht bijstaan bij al uw ondernemingsbeslissingen. Om het u als MKB’er nog gemakkelijker te maken, werken we met online boekhoudingsprogramma’s die permanent beschikbaar zijn. Dit werkt voor u comfortabeler en bespaart u veel tijd.

Netwerk van externe specialisten

Wanneer er andere specialisten nodig zijn, schakelen we die voor u in. In de loop der jaren hebben we een netwerk opgebouwd van specialisten op het gebied van organisatie-advies, juridische zaken, HRM, marketing, ICT en intellectueel eigendom. Stuk voor stuk professionals waarmee we heel goede ervaringen hebben. Waar nodig coördineren wij de uitwisseling van informatie en begeleiden wij het hele proces.

Persoonlijk kennismaken?

Het beste advies krijgt u van een buitenstaander die uw onderneming goed kent. Een persoonlijke benadering, waarbij uw zakelijke belangen voorop staan. Maak persoonlijk kennis met onze visie op accountancy. Maak een afspraak op één van onze kantoren in Wilnis, Woerden of Amsterdam.

Maak een afspraak

Dit zijn enkele van de vele vragen die ons gesteld worden:

Wat onze partners zeggen over ons

“Perfecte begeleiding bij overname”

Twee jaar geleden namen de zussen Irene en Sabrina Busker Jack’s Hairdesign over, de kapsalon van Jack en Hans die een begrip was in Mijdrecht. Over de nieuwe naam waren ze het snel eens: Jack’s Sisters.

> Lees verder

Kinderdagverblijf De Scheve Schuit

“Ze adviseerden de oplossing die voor ons het beste was”

Kinderdagverblijf De Scheve Schuit is zes jaar geleden begonnen met één groepje kinderen en inmiddels uitgegroeid tot zeven groepen met in totaal zo’n 170 à 180 kindjes, verdeeld over zeven groepen baby’s, dreumesen en peuters.