Waarom we doen wat we doen

Onze Missie en Visie

Missie
De missie van Van ’t Hul is om het leven van onze medewerkers en goede ondernemers en managementteams positief te veranderen. We doen dit door te luisteren en hen via analyse, informatie en advies te helpen kansen en mogelijkheden volledig te benutten.

De persoonlijke identiteit van een ondernemer en zijn of haar gezin is verweven met de onderneming. Dus als we ondernemers helpen om een goed bedrijf op te bouwen, dan verbeteren we de kwaliteit van hun leven en dat van hun gezinnen. Een leven met meer vrijheid, meer winst en een goede balans tussen zakelijk en privé, in tijd en in geld. Door het opbouwen van een goed bedrijf stellen we onze klanten in staat een belangrijke bijdrage te leveren aan een sterke (lokale) economie. Door een sterke economie verbeteren we de levens van talloze mensen.

Visie

Het is onze visie om voorop te lopen in onze branche. Door efficiënter te werken ontstaan er mogelijkheden om klanten beter te bedienen. Door nieuwe diensten te ontwikkelen zijn we steeds beter in staat om de levens van onze mensen en van klanten positief te veranderen.

Compact en slagvaardig team

Van ’t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants heeft specialisten op alle deelgebieden. Ons kantoor bestaat uit een team van jonge ambitieuze medewerkers en ervaren krachten die u samen gefundeerd advies geven. Dit doen we vanuit onze kantoren midden in het groene hart van Nederland – in Wilnis en Woerden. Relaties in de Randstad kunnen op afspraak terecht op ons kantoor in Amsterdam.

Denken vanuit het MKB

We hebben veel ervaring met opdrachtgevers in het MKB. Ook grotere ondernemingen die internationaal opereren mogen we tot onze klantenkring rekenen. Hierdoor zijn we van alle markten thuis en kunnen we u gericht bijstaan bij al uw ondernemingsbeslissingen. Om het u als MKB’er nog gemakkelijker te maken, werken we met online boekhoudingsprogramma’s die permanent beschikbaar zijn. Dit werkt voor u comfortabeler en bespaart u veel tijd.

Prognose bijstellen? Maak gebruik van KPI's!

Netwerk van externe specialisten

Wanneer er andere specialisten nodig zijn, schakelen we die voor u in. In de loop der jaren hebben we een netwerk opgebouwd van specialisten op het gebied van organisatie-advies, juridische zaken, HRM, marketing, ICT en intellectueel eigendom. Stuk voor stuk professionals waarmee we heel goede ervaringen hebben. Waar nodig coördineren wij de uitwisseling van informatie en begeleiden wij het hele proces.

Persoonlijk kennismaken?

Het beste advies krijgt u van een buitenstaander die uw onderneming goed kent. Een persoonlijke benadering, waarbij uw zakelijke belangen voorop staan. Maak persoonlijk kennis met onze visie op accountancy. Maak een afspraak op één van onze kantoren in Wilnis, Woerden of Amsterdam.

Maak een afspraak

Dit zijn enkele van de vele vragen die ons gesteld worden:

Wat onze partners zeggen over ons

“De overname was in no-time beklonken”

Toen vader Martien en oom Hans de Zwart de van ouds bekende slijterij in Wilnis wilden stoppen, voelde zoon Edwin zich nog te jong om het bedrijf en de volle verantwoordelijkheid over te nemen. Maar een paar jaar later zette hij wel de stap en ging hij samen met zijn vrouw Raquel voortvarend aan de slag.

> Lees verder

“Ik ben volledig ontzorgd”

Jeroen Bolding zette drieënhalf jaar geleden samen met zijn vriendin Ellen Versteeg de groentewinkel van haar ouders voort. Het was geen echte overname: het duo had duidelijke plannen over een koerswijziging van de winkel, waardoor het eigenlijk meer het opstarten van een nieuwe onderneming betrof. “Het moest moderner, met een uitgebreider assortiment, vooral van kant-en-klaar maaltijden en versbereide schotels en salades. Met alleen groenten en fruit kun je tegenwoordig niet meer concurreren,” aldus Jeroen Bolding.

> Lees verder