Uw vermogen is een gecertificeerde financiële planning waard!

Met een financiële planning brengt u uw huidige en toekomstige financiële situatie in kaart. We zetten uw inkomen, uitgaven en vermogen uit op een tijdlijn, zodat u een beeld krijgt van uw financiële toekomst. Die kan nogal variëren als gevolg van veranderingen in uw levensloop; studerende kinderen, woningaankoop, bedrijfsovername, pensionering of onvoorziene tegenslagen. Die hebben weer gevolgen voor uw vermogen en daarmee weer voor uw wensen en ambities.

Met een persoonlijk financieel plan bent u goed voorbereid en creëren wij voor u een overzicht voor een financieel gezonde toekomst.

Soepel adviestraject

Van ’t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants is gecertificeerd financieel planner en in bezit van het FFP CFP®-keurmerk.* Onze experts zorgen voor een helder en soepel adviestraject, bestaande uit een aantal persoonlijke gesprekken, een rapportage en een op maat gesneden advies. Zo krijgt grip op uw financiële toekomst.

Van gesprekken tot financieel plan en advies

Gesprekken over uw persoonlijke financiële situatie vormen de basis voor de informatie die uw financieel planner nodig heeft. Hierbij gaat het om vragen over uw inkomenssituatie, vermogensopbouw en uitgaven en risico’s, evenals uw wensen en ambities voor de nabije en verdere toekomst.

Deze informatie wordt door ons verwerkt tot een op maat gesneden, integraal financieel plan, dat uw huidige en toekomstige financiële situatie beschrijft en duidelijk maakt wat u al goed hebt geregeld en waar nog aanvulling of bijsturing nodig is. Vervolgens bespreken wij de haalbaarheid van uw wensen en ambities en adviseren we u over concrete mogelijkheden om deze te realiseren.

Regelmatig bijsturen

Een persoonlijk financieel plan is slechts een momentopname. Uw leven staat immers niet stil. Daarom is het verstandig om uw persoonlijk financieel plan regelmatig samen met onze financieel planner tegen het licht te houden. Zo kan -indien noodzakelijk- tijdig worden bijgestuurd.

* Het FFP-Keurmerk

Het FFP-Keurmerk biedt een stevig houvast bij financieel advies. Er zijn strenge vakbekwaamheidseisen ten aanzien van opleiding en (bij)scholing van financiële planners, een heldere gedragscode, zorgvuldig toezicht en een onafhankelijke klachtafhandeling. Van ’t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants voert met trots het FFP Keurmerk

Benieuwd wat Van ’t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Kennismaken