Jaarrekeningcontrole

Gefeliciteerd, uw onderneming heeft het niveau bereikt waarin u twee boekjaren achter elkaar meer dan 50 personeelsleden in dienst had en/of een balanstotaal van € 4,4 mio en/of een omzet van € 8,8 mio realiseerde. Een hele prestatie als ondernemer. De wetgever waardeert uw ondernemendheid met een verplichte controle van uw jaarrekening, uit te voeren door een Accountant die beschikt over een daartoe door de Autoriteit Financiële Markten verleende vergunning. Wij zijn zo’n accountant.

Controle plichtig

Bij de wettelijke controle komt in bijna alle gevallen ook een aanpassing van uw administratieve organisatie en de inrichting van uw financiële administratie. Daar kun je op twee manieren mee omgaan: omdat het nu eenmaal moet. Plichtmatig het noodzakelijke in orde brengen. Of van de gelegenheid gebruik maken om te zorgen dat de organisatie van de administratie sneller, betere en betrouwbaarder management informatie oplevert. Die bovendien sneller en beter te controleren is door uw accountant. Dat is goed voor uw business. En het bespaart behoorlijk op de controlekosten.

U de rest, wij de opdracht

Vragen naar de bekende weg. Elk jaar opnieuw. Assistent accountants die trots komen vertellen dat er van alles mankeert aan uw onderhanden werk positie. Met ijzeren zelfbeheersing legt u het nog één keer uit… Voor we bij Van ’t Hul vragen gaan stellen, doen we dat eerst aan ons zelf. Staat het antwoord niet toevallig al in uw controledossier? Kunnen we de vraag zelf beantwoorden? Wat er dan nog aan vragen overblijft is de moeite waard om over na te denken. Daarom stelt de controleleider de vragen. Met verstand van (uw) zaken. En dat scheelt een boel irritatie.

U kunt een afspraak maken op één van onze accountantskantoren in Woerden of in Wilnis, voor een goed gesprek over wettelijke controle. Neem dan contact op met  Gerard van ’t Hul.

    

T 0297 23 17 17

Header afbeelding

Accountancy volgens van 't hul

terugkijken
&
vooruitzien