Dienstverlening

We leveren alle diensten die bij een full service accountantskantoor horen. Van administratie tot de jaarrekening. Van salarisadministratie tot juridisch en fiscaaladvies. Als accountant adviseren wij u ook graag bij bedrijfsopvolging of een overname. Als accountant staan wij voor staan voor onze relaties. De koffie staat klaar, dus kom gerust langs voor een gesprek op één van onze kantoren in Wilnis en in Woerden.

Verslaggeving

Wij maken van cijfers informatie. Wij zorgen voor informatie waar u iets mee kunt. Een krijgt tussentijds informatie als u een beleidskeuze wil maken. Zodat u zo nodig kunt bijsturen. Tevens geven wij u een prognoses die inzicht geeft in de effecten van uw beleidswijziging. Maar ook wat het qua belastingdruk gaat betekenen. Ook uw bank, uw aandeelhouders of zakenpartners willen periodiek weten hoe de vlag ervoor staat. Wij zorgen voor informatie waar ze iets mee kunnen.

Belastingaangifte

We verzorgen voor onze relaties alle belastingaangiften. Daarbij houden we in de gaten dat onze aangiften gevolgd worden door de fiscus en gaan bij een voorgenomen afwijking in overleg met de fiscus om onze standpunten toe te lichten. Als ondernemer laten wij ook zien wat de fiscale vooruitzichten zijn op middellange termijn? Zijn er besparingen te realiseren? Is een fiscale constructie de moeite waard. Wat zijn de fiscale effecten van voorgenomen investeringen? Van ’t Hul zorgt voor een solide fiscale strategie voor uw onderneming.

Loonadministratie

De salariskosten zijn bij uw onderneming één van de grootste kostenposten. Salarissen, premies, verzekeringen, onkosten, pensioenbijdragen, auto- reis en representatiekosten. Met deze zaken moet secuur worden omgegeaan. Onze loonadministratie geeft u alle relevante informatie, periodiek bespreken wij met u welke mogelijkheden er fiscaal zijn. Adviseren een cafetariamodel dat aantrekkelijk is voor werkgever én werknemer, incl. pensioenregelingen en andere (sociale) verzekeringen.

Administratie

U zult begrijpen dat wij heel vrolijk worden van een goed ingerichte en secuur bijgehouden administratie. Dat is core business, en niet die van u. Daarom staan we u met raad en daad bij. Raad bij het inrichten van de administratie en complexe boekingen. We detacheren met plezier een medewerker die dat op uw locatie voor u regelt. Of we helpen u een web based oplossing inrichten waarin we kunnen meekijken – en meehelpen als dat nodig is. Die laatste oplossing levert trouwens handige management rapportages en analyse gereedschap om van cijfers (management) informatie te maken. We laten het u met plezier zien. Klik hier om daarvoor een afspraak te maken. U kunt ook afspraak maken op één van onze accountantskantoren in Amsterdam, Woerden of in Wilnis.

 

Wilt u referenties? Lees onze pagina: http://www.vanthul.nl/accountant-mijdrecht

Login    

T 0297 23 17 17

Header afbeelding

Accountancy volgens van 't hul

terugkijken
&
vooruitzien